Курсеви по хомеопатија

ДВОДНЕВЕН КУРС ПО ХОМЕОПАТИЈА

Овој курс е за сите заинтересирани кои досега користеле хомеопатија и сакаат да се ослободат сами да ја применуваат за акутни состојби, но и за оние кои до сега воопшто не се сретнале со хомеопатијата, а од секогаш ги привлекувала. Курсот се одржува два дена, со предавања од 09 до 14 часот. Место на одржување: Хомеопатската Ординација ГАИА, бул. АСНОМ бр. 24 локал 3 (Ново Лисиче, спроти паркот со авионот).

Што ви нуди овој курс:

 

  • Практично знаење и искуство за лекување на акутни состојби со хомеопатија
  • Развивање на нови концепти за болест и здравје
  • Живеење во ритамот на природата и природните закони
  • Свесност за себе како дел од се, и сеприсутноста во себе
  • Живеење во склад со внатрешниот мир

Курсот ќе го води: Др. Биљана Ѓуроска – Доктор на Медицина и Сертифициран хомеопат

Цена на курсот:

Цената за дводневниот курс:

  • 6.000 денари, во оваа сума е вклученa скрипта во која имате краток опис на препаратите

Што ви е потребно:

Удобна облека, тетратка за фаќање прибелешки, нешто за јадење и желба да направите нешто за себе.